martes, 25 de enero de 2011

DIBUIXEM EL NOSTRE POBLE

Els últims dies hem estat dibuixant diferents espais, llocs, monuments... del nostre poble perquè el conegueu una mica.
Primer, els dos grups de tercer, vam fer una pluja d´idees sobre el que ens semblava més important, sobre el que volíem mostrar-vos. Més tard ens vam repartir els llocs triats entre les dues classes. Ens hagués agradat sortir al carrer i fer algun esbòs del natural però la nostra ciutat és gran, alguns espais estan una mica lluny i ens hauríem d'haver dividit en grups per poder fer-ho. No disposàvem del temps i dels mestres acompanyants suficients per aquesta tasca. Així que vam cercar material fotogràfic i dibuixos de companys d´anys anteriors i, per parelles, hem dibuixat els llocs seleccionats a partir d´aquests models. Esperem que us agradi el resultat i... desitjem veure el vostre treball.
Us volíem dir també que estem encantats de participar en aquest projecte que ens dona la oportunitat de conéixer realitats molt diferents de la nostra i veure les semblances i diferències entre molts pobles i ciutats d´Espanya.

viernes, 21 de enero de 2011

PROJECTE COL·LABORATIU "ELS NOSTRES POBLES". Ens presentem!

Hola: Som la “Colla Tramuntana”, alumnes de 3r.A de l’escola “Folch i Torres” d’Esplugues de Llobregat, de la província de Barcelona.
Els professors diuen que som molt xerraires, però també som guapos, espavilats, llestos... A vegades, semblem àngels i d'altres dimonis.
Ens agraden les mates i l’educació física, a més de la plàstica. Ens ho passem molt bé a l’escola.
Us ensenyarem la nostra ciutat, que té molts barris, poliesportius, parcs,...així com les festes que celebrem.
 Esperem que us agradi. Volem saber coses del vostre poble o ciutat!
 Volem ésser els vostres amics.



A partir del proper dimarts 25 de gener aquest bloc, amb molts altres blocs educatius, començarà a mostrar els resultats de les tasques que està fent l’alumnat referents al projecte col·laboratiu "ELS NOSTRES POBLES". Cada dimarts tindrem aquesta cita setmanal per donar a conèixer la nostra localitat i ho farem utilitzant diferents formes d’expressió per intentar abastar la major quantitat de competències bàsiques i àrees curriculars.
Els blocs participants són els següents: